[Convocatoria] WLDBcn’15 al Convent de Sant Agustí

WLD2015logo

( CATALÀ )

World Listening Day en Barcelona

«Tothom sent, alguns escolten, però molt pocs comprenen i gaudeixen dels paisatges sonors»

El dissabte vinent 18 de juliol el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (GEES) s’afegeix, amb el C.C. Convent de Sant Agustí, a les activitats que cada any promouen el World Listening Project amb motiu del Dia Mundial de l’Escolta i que aquest any porta el lema “H2O». Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància dels sons de l’entorn i de compartir les diferents formes d’abordar l’escolta es portaran a terme passeigs i exercicis d’escolta, enregistraments de sons, xerrades sobre diferents formes d’entendre i treballar amb enregistraments de cap, audicions d’enregistraments i una sessió de manipulació d’aquests materials. També es farà una convocatòria per a la tramesa d’enregistraments relacionats amb l’aigua, que formaran part de la mostra de materials que s’exhibirà a la “sala d’escolta”.

Tant si tens equip com si no però vols conèixer què és un paisatge sonor i/o aprofundir en alguns aspectes de l’escolta, els enregistraments, l’edició o la manipulació de sons… vine! Podràs compartir les teves experiències en una jornada que pretén obrir un espai de divulgació, d’experimentació i de trobada entre persones que, d’una manera o altra, treballen amb els sons de l’entorn i els enregistraments de camp.

Consulta el programa

Per participar en aquesta jornada omple i envia aquest formulari abans del 15 de juliol.

I si ja tens enregistraments relacionats amb l’aigua, col·labora a la nostra «Sala d’Escolta».

Totes les activitats són de franc.

(CASTELLANO)

World Listening Day en Barcelona

«Todo el mundo oye; algunos escuchan, pero muy pocos comprenden y disfrutan de los paisajes sonoros».

El próximo sábado 18 de julio el Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro (GEES.) se une, junto al C.C. Convent de Sant Agustí, a las actividades que cada año promueven World Listening Project con motivo del Día Mundial de la Escucha y que este año tiene como lema “H2O». Con la intención de concienciar de la importancia de los sonidos del entorno y de compartir las diversas formas de abordar la escucha, el paisaje sonoro y las grabaciones de campo, se llevaran a cabo paseos y ejercicios de escucha, grabación de sonidos, charlas sobre diferentes formas de entender y trabajar con las grabaciones de campo, audición de grabaciones y una sesión de manipulación electroacústica de estos materiales.

Tengas o no equipo pero quieres saber qué es un paisaje sonoro y/o profundizar en alguna aspecto de la escucha, la grabación, la edición o la manipulación de sonidos… ¡ven! Podrás compartir tus experiencias en una jornada que pretende ser espacio de divulgación, de experimentación y de encuentro entre personas que, de una u otra manera, trabajan con los sonidos del entorno y las grabaciones de campo.

Consulta el programa

Para participar en esta jornada rellena y envía este formulario antes del 15 de julio.

Y si tienes grabaciones relacionadas con el agua, colabora en nuestra “Sala de Escucha”

Todas las actividades son gratis.

2 comentarios sobre “[Convocatoria] WLDBcn’15 al Convent de Sant Agustí

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: