Convocatòria/Convocatoria/Call for works III WLDBcn al Convent

WLD2017-design1-1-768x497

CAT/ Amb motiu del World Listening Day 2017, el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (G.E.E.S.) organitza la Tercera Edició del “WLDBcn al Convent de Sant Agustí” que tindrà lloc entre el 18 i el 22 de juliol. La proposta llançada pel Fòrum Mundial per l’Ecologia Acùstica per aquesta edició porta per títol “Listen to the Ground” (“Escolta el sòl”), en referència a Pauline Oliveros i la seua aportació a l’escolta i l’Ecologia Acùstica, plasmada tant en les seues composicions com a la pràctica del Deep Listening.

Entre les activitats previstes, dispossarem d’una Sala d’Escolta (real, mentre es desenvolupi l’esdeveniment, i virtual, un cop acabat el mateix), per la qual demanem la vostra col·laboració.

Per participar en el playlist que s’escoltarà en aquest espai, fes-nos arribar a l’adressa exploracionesentornosonoro@gmail.com (weTranfer, googleDrive, Dropbox o un enllaç a un arxiu descarregable) gravacions o composicions relacionades, d’una o altra manera, amb el lema d’aquest any: “Escolta el sól”. El arxiu ha de ser en format .aiff o .wav (mínim 44.1 Hz./16 bit), de no més de 10 minuts i ha de venir acompanyat d’una imatge (.jpg) i un text breu explicatius de la peça. La data límit és el diumenge 16 de juliol.

Enllaç a la Sala d’Escolta Virtual del “II WLDBcn al Convent”:

https://wldbcn.wordpress.com/2016/09/07/sala-descolta-sala-de-escucha/

WLD2017-design1-1-768x497

CAST/ Con motivo del World Listening Day 2017, el Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro (G.E.E.S.) organiza la Tercera Edición del “WLDBcn al Convent de Sant Agustí” que tendrá lugar entre el 18 y el 22 de julio. La propuesta que lanza el Foro Mundial para la Ecología Acústica para esta edición lleva por título “Listen to the Ground” (Escucha el suelo), en referencia a Pauline Oliveros y su aportación a la escucha y la Ecología Acústica, plasmada tanto en sus composiciones como en la práctica del Deep Listening.

Entre las actividades previstas dispondremos de una Sala de Escuha (real mientras se desarrolle el evento y virtual, una vez finalizado el mismo) para la que pedimos vuestra colaboración.

Para participar en la playlist que se escuchará en este espacio, haznos llegar a la dirección exploracionesentornosonoro@gmail.com (weTransfer, googleDrive, DropBox o enlace a un archivo descargable) grabaciones o composiciones relacionadas, de una u otra manera, con el lema de este año: “Escucha el suelo”. El archivo debe ser en formato .aiff o .wav (mínimo 44.1Hz/16bit), de no más de 10 minutos y debe venir acompañado de una imagen (.jpg) y un texto breve explicativos de la pieza. La fecha límite es el domingo 16 de julio.

Enlace a la Sala de Escucha Virtual del “II WLDBcn al Convet”:

https://wldbcn.wordpress.com/2016/09/07/sala-descolta-sala-de-escucha/

WLD2017-design1-1-768x497ENG/ On the occasion of World Listening Day 2017 , the Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro (the G.E.E.S) have organized the third edition of “WLDBcn al Convent de Sant Agustí” between the 18 and 22 of July. For this edition, the World Forum of Acoustic Ecology presents “Listen to the Ground” referring to Pauline Oliveros and her contributions to the acoustic ecology materialized in her compositions as in the practicing of Deep Listening.

In one year’s time, we will have a “Listening Room”, in physical terms while the event is in progress and in virtual terms when it has finished.

If you want to take part on the playlist that will be heard in that space, send to exploracionesentornosonoro@gmail.com (weTransfer, googleDrive, DropBox or a downloadable file) recordings or compositions related to the this year’s theme: “Listen to the Ground”. The file fomat must be .aiff or .wav (minmiun44.1Hz/16bit); 10 minutes maximum duration; with an image (.jpg) and a text briefly describing the piece. The dead line is Sunday, 16 July.

Link to the virtual Listening Room from “II WLDBcn al Convent”:

https://wldbcn.wordpress.com/2016/09/07/sala-descolta-sala-de-escucha/

Un comentario en “Convocatòria/Convocatoria/Call for works III WLDBcn al Convent

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: