wld19draft

(CATALÀ. Castellano abajo)

Amb motiu d’una nova edició del World Listening Day (Dia Mundial de l’Escolta), el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (G.E.E.S.) organitza en el C.C. Convent de Sant Agustí diferents activitats relacionades amb l’escolta i l’enregistrament dels sons que ens envolten cada dia. El tema d’aquest anys es “Listening whith…” (Escoltant amb…) creat per la artista internacional Annea Lockwood

Listening with …

listening with the neighborhood

at midnight, and again at dawn.

Listening with an awareness that all around you are other life-forms simultaneously listening and sensing with you – plant roots, owls, cicadas, voles – mutually intertwined within the web of vibrations which animate and surround our planet.

(Escoltant amb… Escoltant amb el barri a mijanit  i de nou a l’alba. Escoltant amb una consciència de que tot al teu voltant son formes de vida simultáneament escoltant i sentint amb tu – arrels de plantes, mussols, cigales, talps- mutuament entrellaçats en una xarxa de vibracions que anima i envolta el nostre planeta).

Amb aquesta proposta, el G.E.E.S. us convida, al matí, a una Passejada d’Escolta pels voltants del Convent de Sant Agustí. Com cada any, tornem a fer la Convocatoria d’enregistraments i altres trevalls relacionats d’una o altra manera amb el tema proposat per Annea Lockwood. Les peces enviades les escoltarem, ja a la tarda, a la nostra Sala d’Escolta Real i, a partir de l’endemà, a la Sala d’Escolta Virtual (al nostre blog). Tindrem una Taula Oberta per parlar dels diferents aspectes relacionats amb l’escolta i l’enregisrament de camp o de la importancia del so en les nostres vides quotiduanes. Finalitzarem la jornada amb Actuacions de diferents artistes per confirmar.

Si vols que el teu material faci part de la nostra Sala d’Escolta, només has d’enviarnos una peça d’àudio (.wav, 44.1 Hz/16 bit) de no més de 15 minuts de duració, una imatge (.jpg) i un petit text explicatiu de la peça, abans del 14 de juliol, al nostre mail exploracionesentornosonoro@gmail.com

Programa

Matí:

  • 10-12 h Passejada d’Escolta

Tarda:

  • 16:30-18:00 Sala d’Escolta,
  • 18:00-19:00 Taula Oberta,
  • 19:00-20:30 Actuacions

(CASTELLANO)

Con motivo de una nueva edición del  World Listening Day (Día Mundial de la Escucha), el Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro organiza en el C.C. Convent de Sant Agustí diferentes actividades relacionadas con la escucha y la grabación de los sonidos que nos rodean cada día. El tema de este año es Listening whith… (Escucha con…) crado por la artista internacional Annea Lockwood

Listening with …

listening with the neighborhood

at midnight, and again at dawn.

Listening with an awareness that all around you are other life-forms simultaneously listening and sensing with you – plant roots, owls, cicadas, voles – mutually intertwined within the web of vibrations which animate and surround our planet.

(Escuchando con… Escuchando con  el barrio a medianoche, y otra vez al alba. Escuchar con una conciencia de que todo a tu alrededor son formas de vida simultáneamente escuchando y sintiendo contigo – raices de planta, búhos, cigarras, topillos- mutuamente entrelazados en una red de vibraciones que anima i envuelve nuestro planeta).

Con esta propuesta, el G.E.E.S. os invita, por la mañana, a un Paseo de Escucha por la inmediaciones del Convent de Sant Agustí. Como cada año, volvemos a lanzar la Convocatoria de grabaciones y trabajos relacionados de una u otra manera con el tema propuesto por Annea Lockwood. Las piezas enviadas las escucharemos, ya por la tarde, en nuestra Sala de Escucha Real y, desde el día siguiente, en nuestra Sala de Escucha Virtual (en nuestro blog). Tendremos una Mesa Abierta para hablar de los diferentes aspectos relacionados con la escucha y la grabación de campo o de la importancia del sonido en nuestras vidas cotidianas. Finalizaremos la jornada con Actuaciones de diferentes atistas por confirmar.

Si quieres que tu material forme parte de nuestra Lista de Reproducció, simplemente nos tienes que enviar una pieza de audio (.wav, 44.1 Hz/16 bit) de no más de 15 minutos de duración, una imagen (.jpg) y un pequeño texto explicativo de la pieza, antes del 14 de julio, a nuestro mail exploracionesentornosonoro@gmail.com

Programa

Mañana:

  • 10-12 h Paseo de Escucha

Tarda:

  • 16:30-18:00 Sala de Escucha
  • 18:00-19:00 Mesa Abierta
  • 19:00-20:30 Actuaciones
Advertisement
A %d bloguers els agrada això: