VIIé Dia Mundial de l’Escolta al Convent

CATALÂ /Castellano debajo)

El Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor vol celebrar una nova edició de l’esdeveniment global Dia Mundial de l’Escolta (World Listening Day #WLD2021) i per això preparem una trobada per compartir idees, experiències, dubtes i inquietuds; i desenvolupar activitats relacionades amb l’escolta i l’enregistrament dels sons que ens envolten. En l’edició d’aquest any, el World Listening Project, impulsor de la jornada, ens proposa, de la mà de l’artista Raquel Castro, que reflexionem sobre la idea de “The Unquiet Earth” (la terra no silenciosa), més enllà de la capacitat d’escolta de les persones (infrasons, ultrasons..), tenint en compte les energies que recorren la terra (aigua, vents, vibracions geològiques, migracions…), amb noves perspectives i amb nous horitzons emergits en aquest període de confinament i reducció de l’activitat humana general. Una invitació a refer la connexió amb l’entorn i entre els éssers vius que habitem un planeta que no és silenciós i que cal escoltar.

I com cada any, us convidem a compartir els vostres enregistraments. 

Si vols participar en la nostra Convocatòria, envia al nostre correu electrònic, abans del 18 de juliol, un enregistrament de camp entre 3 i 15 minuts (.wav), una imatge (.jpg) i un text amb el vostre nom, el títol de la peça i un breu text explicatiu de l’obra. Com és habitual, el material el presentarem a la nostra Sala d’Escolta real (Sala Noble del Convent de Sant Agustí) i, posteriorment, fará part de la nostra Sala d’Escolta virtual (al nostre blog amb Llicència Creative Comons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International).  

Dilluns 19 de juliol 18:00h. C.C. Convent de Sant Agustí (Sala Noble)

Activitat gratuita amb inscripció prèvia aquí

Info: https://www.worldlisteningproject.org/world-listening-day-2021-the-unquiet-earth/

Video-presentació: Raquel Castro (english)

——————————

(CASTELLANO)

El Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro quiere celebrar una nueva edición del evento global Día Mundil de la Escucha (World Listening Day #WLD2021). Y para ello, preparamos un encuentro en el que compartir ideas, experiencias, dudas e inquietudes; y desarrollar actividades relacionadas con la escucha y la grabación de los sonidos que nos rodean. En la edición de este año, el World Listening Project, impulsor de la jornada, nos propone, de la mano de la artista Raquel Castro, que reflexionemos sobre la idea de “The Unquiet Earth” (la tierra no silenciosa), más allá de la capacidad de escucha de las personas (infrasonidos, ultrasonidos..), teniendo en cuenta las energías que recorren la tierra (agua, vientos, vibraciones geológicas, migraciones…), con nuevas perspectivas y nuevos horizontes emergidos en este periodo de confinamiento y reducción de la actividad humana general. Una invitación a rehaer la conexión con el entorno y entre los seres vivos que habitamos un planeta que no es silencioso y que es necesario escuchar.

Y como cada año, os invitamos a compartir vuestras grabaciones

Si quieres participar en nuestra Convocatoria, envía a nuestro correo electrónico, antes del 18 de julio, una grabación de campo entre 3 y 15 minutos (.wav), una imagen (.jpg) y un texto con tu nombre, el título de la pieza y un texto breve explicativo de la obra. Como es habitual, el material lo presentaremos en nuestra Sala de Escucha real (Sala Noble del Convent de Sant Agustí) y, posteriormente, formará parte de nuestra Sala de Escucha virtual (en nostre blog con Llicència Creative Comons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International).  

Lunes 19 de julio 18:00h. C.C. Convent de Sant Agustí (Sala Noble)

Actividad gratuita con reserva

Activitadad gratuita con inscripción previa aquí

Info: https://www.worldlisteningproject.org/world-listening-day-2021-the-unquiet-earth

Video-presentació: Raquel Castro (english)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: