Escoltem! Les Rambles, un programa del G.E.E.S. per a Ràdio Rambles.

Imatge: Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

El grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor inicia una nova activitat relacionada amb el món dels sons, i els paisatges sonors, l’escolta i l’enregistrament de camp. Dimecres 21 de setembre a 18 hores, començàrem el programa de ràdio Escoltem!_Les Rambles per a Ràdio Rambles, una emissió radiofònica de la Línia Cultural del projecte de Transformació de la Rambla, amb la participació de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, un projecte de Cultura Viva (Ajuntament de Barcelona) amb la col·laboració de guifi.net i exo.cat; i la producció de l’associació sense ànim de lucre dublab.es

Escoltem!_Les Rambles vol ser en espai dedicat a escoltar i parlar sobre els sons i els paisatges sonors que podem trobar, sentir, gaudir o patir a les Rambles. Un espai urbà, històric, social, cultural, natural, arquitectònic i comercial amb un gran interès des de diferents perspectives que mirarem d’explorar, enregistrar, imaginar o recordar amb la voluntat difondre i estendre la pràctica de l’escolta i l’enregistrament de camp com a forma de reflexionar sobre les diverses dinàmiques que s’hi barregen i s’hi interrelacionen. 

En aquesta primera entrega, a més explicar els blocs i les seccions que tindran les futures edicions d’aquest programa (Fonomató, Entrevista, Soundwalk, Altres Paisatges o Calaix de Sastre), vàrem tenir la visita del Dr. Carles Mancho, professor i Catedràtic d’Història de l’Art antic i medieval, qui ens va explicar alguns dels projectes i treballs que desenvolupen col·legues i estudiants amb relació als sons i paisatges sonors d’aquella època.

Si vols participar, escriu-nos a exploracionesentornosonoro@gmail.com i en parlarem.

Escoltem! Les Rambles#1: https://xrcb.cat/es/podcast/escoltem-les-rambles-1/

———————————————————————————————————————-

CAST/

El Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro inicia una nueva actividad relacionada con el mundo de los sonidos, los paisajes sonoros, la escucha y la grabación de campo. El miércoles 21 de septiembre a las 18 horas comenzamos el programa de radio Escoltem!_Les Rambles para Ràdio Rambles, una emisión radiofónica de la Línea de Cultura dek proyecto de Transformación de Las Ramblas, con la participación de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, un proyecto de Cultura Viva (Ajuntament de Barcelona) con la col·laboración de guifi.net y exo.cat; y la producción de la asociación sin ánimo de lucro dublab.es 

Escoltem!_Les Rambles quiere ser un espacio dedicado a escuchar y hablar sobre los sonidos y los pasiajes sonoros que podemos encontrar, escuchar, disfrutar o padacer en la Ramblas. Un espacio urbano, històric, social, cultural, natural, arquitectónico i comercial con gran interés desde diferentes perspectivas que trataremos de explorar grabar, maginar o recordar con la voluntad de difundir y extender la práctica de la escucha y la grabación de campo como forma de reflexionar sobre diversas dinàmicas que se entremezclan y se interrelacionan.

En esta primera entrega, a demás de explicar los bloques y secciones que tendrán las futuras ediciones de este programa (Fonomatón, Entrevista, Soundwalk, Altres Paisatges o el cajón de sastre), tuvimos la visita del Dr. Carles Mancho, profesor y Catedrático de Historia del Arte antigüo y medieval, quien nos explicó alguno de los proyectos y trabajos que desarrollan colegas y estudiantes en relación  con los sonidos y los paisajes sonoros de aquella época.

Si quieres participar, escríbenos a exploracionesentornosonoro@gmail.com y lo hablamos.

Escoltem! Les Rambles#1: https://xrcb.cat/es/podcast/escoltem-les-rambles-1/

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: