Català

BARCELONA CELEBRA EL WORLD LISTENING DAY

El 18 de juliol es realitzarà un passeig sonor pel Raval

Reflexionar sobre els sons que ens envolten, conscienciar sobre temes relacionats amb l’ecologia acústica i dissenyar iniciatives pedagògiques que exploren aquest tipus de pràctiques. Aquest és l’objectiu del Dia mundial de l’escolta (“World listening day”), una iniciativa que promouen les organitzacions World Listening Project y Midwest Society for Acoustic

Ecology, i que es celebra el 18 de juliol amb el lema “Listen to You!”.

L’artista i divulgador Pedro Montesinos i el dissenyador de so Byron Abadía han volgut afegir-se a aquesta iniciativa i, amb el recolzament del WLP, organitzen un passeig sonor pel barri del Raval (Barcelona), obert a tot tipus de públic.

L’activitat començará amb una xerrada de benvinguda als participants per continuar amb un passeig lliure pel barri amb l’objectiu de fer enregistraments de campo, en el cas que no es disposi d’equip, d’exercitar-se en l’escolta atenta. La sessió conclourà amb una posada en comú de les impressions sonores captades.

Els participants podran posteriorment compartir els enregistraments (o textos, o imatges… el que es vulgui) a la web del World Listening Day Barcelona. Es podrà enviar arxius amb àudio, video, imatges i textos (fent servir Dropbox, Wetransfer…) a la següent adreça de correu electrònic: info@wldbcn.org

Si no es pot assistir a l’activitat, es pot participar igualment al WLDBCN 2014 enviant l’enregistrament d’un passeig sonor realitzat a Barcelona del 14 al 20 de juliol.

 

World Listening Day Barcelona (18 de juliol)

Passeig sonor a les 10 h.

Punt de trobada: Rambla del Raval (gat de Botero).

*Requeriments dels arxius

Incloure nom de l’autor/a.

Durada: màxim 10 minuts

Format d’àudio: Wav 44K o 48K

Format de text: pdf.

Data i lloc de l’enregistrament.

Els enregistraments i textos seràn lliures de drets d’autor. Creative Commons License.

WLDBCN 2014 PDF

[shareaholic app=”share_buttons” id=”7117456″]

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: