Ferran WLDBCN 2014

Unes quantes setmanes després d’haver participat en la primera edició del World Listening Day Barcelona, junt amb el Pedro, el Byron, el Marc i el Iago, encara em queda un record agradable de finor en l’escolta. Foren tan sols uns escassos vint minuts de trajecte a peu. Suficients.

Enfilo lentament pel Carrer de Sant Pau, des de la Rambla del Raval; trenco pel Carrer de les Carretes i després pel Carrer de l’Hort de la Bomba. També passo pel de la Reina Amàlia; m’aturo uns instants a la Plaça de Josep Mª Folch i Torres; segueixo pel Carrer de la Lleialtat i, finalment, pels de Sant Pacià i Sant Rafael que em duen novament a la Rambla del Raval.

M’acompanya una composició de sons ordinària. Sons propis de l’activitat al carrer, aparentment coneguts, quotidians, però no per això deslluïts en matisos. No m’entretinc gaire a identificar-los. Al capdavall, sóc on sóc només per lliurar-me enterament a la seva presència. Per gaudir del que em vulguin dir sense caler anar més enllà. Ja siguin més o menys evocadors, cridaners o discrets, efímers o de propagació continuada, tots ells, fins i tot els que jo mateix produeixo, brollen prou serenament, sense haver de demanar permís a res ni a ningú. Emissions que, a més, esdevenen amb una claredat acústica alhora sorprenent i envejable.

 

ferran

 

 

Anuncios

Un comentario el “Ferran WLDBCN 2014

  1. Pingback: Paseo sonoro y escucha atenta | World Listening day Barcelona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: