CAT/ (Castellano abajo/ English below)

El pròxim dissabte 12 de novembre el G.E.E.S us proposa una sortida a Gualba (Vallés Oriental) amb l’objectiu de captar, si la sort ens acompanya, una “pluja de fulles”, típica de la tardor. Per aconseguir aquesta difícil tasca, ens aproparem a diferents zones boscoses de la part més baixa del macís del Montseny. També mirarem de visitar algunes de les zones de cultiu de Pollancre que es poden trobar tant a prop del riu Tordera com més amunt, per la riera de Gualba.

camino-001

Fuente: www.gualba.cat/

Una opció al nostre abast será també arribar al Parc Medioambiental de Gualba on es poden visitar tant àrees boscoses, com salts i corrents d’aigua, en un territori més allunyat del transit i els motors. (preu de l’accés 5 euros).

 Transport: Tren (Rodalies). Linea R2 Nord / R11. Parada Gualba (Taula de festius).

  • Sortida: Estació de Sants.- 08:46h. 
  • Tornada: Gualba 14:17h. // 16:14h. // 17:44h. // 18:14h.

Si vols venir escriu-nos a: exploracionesentornosonoro@gmail.com

CAST/

El próximo sábado 12 noviembre el G.E.E.S. os propone una salida a Gualba (Vallés Occidental) con el objetivo de captar, si la suerte nos acompaña, una “lluvia de hojas”, típica del otoño. Para conseguir esta difícil tarea, nos acercaremos a diferentes zonas boscosas de la parte más baja del macizo de Montseny, También intentaremos visitar algunas de las zonas de cultivo de chopos que se pueden encontrar tanto cerca del río Tordera como, más arriba, por la Riera de Gualba.

Imagen: www.gualba.cat/

Una opción a nuestro alcance será también llegar al Parc Medioambiental de Gualba, donde se pueden visitar tanto áreas boscosas y saltos o corrientes de agua, en un territorio más alejado del tráfico y los motores.

Transporte: Tren (Rodalies). Línea R2 Nord / R11. Parada Gualba (Tabla de festius).

  • Salida Estación de Sants.- 08:46h.
  • Vuelta: Gualba 14:17h. // 16:14h. // 17:44h. // 18:14h.

Si quieres venir escríbenos a: exploracionesentornosonoro@gmail.com

ENG/

Next Saturday, November 12nd, the G.E.E.S. offers you a walkout in Gualba (Western “Vallès”) in order to grasp, if we are lucky, a “rain of leaves” typical in autumn. To achieve this difficult task, we will go trough different forest areas at the lowest part of the Montseny massif. We’ll also look forward to visit some of the poplars growing sites, that can be found both near the Tordera river, and above ground by the Riera de Gualba.

camino-001

Image: http://www.gualba.cat/

One option available to us is also to get to Gualba Environmental Park, where you can visit both forested areas and waterfalls or streams, in a territory very far from traffic and engines.

Transport: Train (Rodalies). Line R2 Nord / R11. Stop Gualba (Table holidays).

Departure: Sants Station 08: 46h.

Return: Gualba 14: 17h. // 16:14h. // 17: 44h. // 18: 14

If you want to come write us at: exploracionesentornosonoro@gmail.com