VIII Dia Mundial de l’Escolta al C.C. Convent de Sant Agustí

Amb motiu d’una nova convocatòria del World Listening Day (Dia Mundial de l’Escolta), el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor us convida a participar en aquest esdeveniment global dedicat a la pràctica de l’escolta dels sons que ens envolten. En aquesta edició, els organitzadors (World Listening Project) proposen el tema: “Listening across boundries” (Escoltant a través dels límits); una invitació per reflexionar sobre una escolta que no es vegi tancada amb les fronteres convencionals (de gènere, cultura o de l’espai mateix), i que vagi més enllà d’uns límits amb aparença d’infranquejables i que podem desbordar des de l’escolta.

I com cada any, obrim una convocatòria d’enregistraments de camp que oferirem a la nostra Sala d’Escolta. Si vols participar, envia el teu enregistrament (entre 3 i 10 minuts), en format .wav (44.1Kh/16bit) amb un breu text explicatiu (màxim 800 caràcters/150 paraules) i una imatge (jpg) a exploracionesentornosonoro@gmail.com  abans del 15 de juliol. El material que ens cediu (sense drets) el presentarem a la Sala d’Escolta Real (18 de juliol, 18h., al C.C. Convent de Sant Agustí, Barcelona) i el penjarem, uns dies després, a la nostra Sala d’Escolta Virtual (al nostre blog) amb llicència Creative Commons 4.0. 

Després de la presentació del material rebut, (19h. aprox.) farem una xarrada oberta sobre el tema d’aquest any, i després (20:00 aprox.) sortirem a fer una passejada d’escolta pels voltants del barri.

Salut i bona escolta!!! 

———————————————————————–

CAST/

Con motivo de una nueva convocatòria del World Listening Day (Dia Mundial de la Escucha), el Grupo de Exploraciones del Entorno Sonoro os invita a participar en este evento global dedicado a la práctica de la escucha de los sonidos que nos rodean. En esta edición, los organizadores (World Listening Project) proponen el tema “Listening across boundries (Escuchando a través de los límites); una invitación a reflexionar sobre una escucha que se vea limitada en fronteras convencionales (de género, cultura o del espacio mismo), y que vaya más allá de unos límites con apariencia de inquebrantables y que se pueden desbordar desde la escucha.

Y como cada año, abrimos una convocatoria de grabaciones de campo que ofreceremos en nuestra Sala de Escucha. Si quieres participar, envía una grabación (entre 3 y 10 minutos) en formato .wav con una imagen (.jpg) a exploracionesentornosonoro@gmail.com antes del 15 de julio. El material que nos cedáis (sin derechos) lo presentaremos en la Sala de Escucha Real (18 de julio, 18h. en el C.C. Convent de Sant Agustí, Barcelona) y lo subiremos, unos dias después, a nuestra sala de Escucha Virtual (en nuestro blog) con licencia Creative Commons 4.0.

Tras la presentación del material recibido, (19 h. aprox.) haremos una charla abierta sobre el tema de este año y después (20 h. aprox.) saldremos a dar un paseo de escucha por las inmediaciones del barrio.

¡¡ Salud y buena escucha!!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: